συστήματα φροντίδας ενδυμάτων Styler με αναγνώριση φωνής μέσω τεχνητής νοημοσύνης και Mirrored Glass σχεδιασμό

 

 

 

 

 

Η LG παρουσιάζει στην IFA 2018 τα προηγμένα συστήματα φροντίδας ενδυμάτων Styler με αναγνώριση φωνής μέσω τεχνητής νοημοσύνης και Mirrored Glass σχεδιασμό

                                                                                             

Τα δύο νέα μοντέλα Styler θέτουν νέα δεδομένα στην τεχνητή νοημοσύνη και στον σχεδιασμό

 

Αθήνα, 23 Αυγούστου 2018Η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει στην IFA 2018 τα νέα προηγμένα μοντέλα του επαναστατικού συστήματος φροντίδας ενδυμάτων Styler. Τόσο το Styler ThinQ όσο και το Styler Mirrorred Glass Door διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά που ενισχύουν την ευκολία των χρηστών ενώ διατηρούν τα ρούχα πιο καθαρά, πιο υγιεινά και κομψά. Οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν το Styler ThinQ χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές, ενώ το Styler Mirrored Glass Door μεγιστοποιεί τη λειτουργικότητα στο σπίτι.

 

Το νέο LG Styler ThinQ και LG Styler Mirrored Glass Door διαθέτουν το υψηλό επίπεδο απόδοσης και την προηγμένη τεχνολογία του αρχικού Styler. Με το TrueSteam™, τα νέα μοντέλα Styler συνεχίζουν να διατηρούν τα ρούχα καθαρά και υγιεινά, εξαλείφοντας πάνω από το 99,9% των μικροβίων και των βακτηρίων στα καθημερινά ρούχα[1]. Η κινούμενη κρεμάστρα απομακρύνει τις ελαφριές ζάρες και τις δυσάρεστες οσμές καθώς η λειτουργία Pants Crease Care ελαχιστοποιεί τις ζάρες, αφήνοντας μία τέλεια τσάκιση στα παντελόνια. Χάρη στο Gentle Dry, το Styler στεγνώνει λεπτά υφάσματα πιο γρήγορα και πιο απαλά.

 

Με την αποκλειστική πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης της LG, το DeepThinQ, το Styler ThinQ επιτρέπει περισσότερο έλεγχο μέσω φωνητικών εντολών. Απλά πείτε “Hi LG” για να ενεργοποιήσετε το Styler. Με μια φωνή, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν και να απενεργοποιήσουν το LG Styler ThinQ, να επιλέξουν και να ξεκινήσουν ένα κύκλο καθαρισμού, να ελέγξουν για προβλήματα και να δουν ποιος είναι ο καλύτερος προτεινόμενος κύκλος καθαρισμού.

 

Το LG Styler Mirrored Glass Door ταιριάζει με κάθε διακόσμηση χάρη στον premium σχεδιασμό του, την υψηλή λειτουργικότητα και τη βέλτιστη απόδοση. Το κομψό αυτό προϊόν διαθέτει πόρτες με πρακτικούς καθρέφτες ώστε να συμπληρώνει κάθε έπιπλο και χώρο, παρέχοντας την ίδια μεγάλη καθαριστική ισχύ με το Styler ThinQ.

 

«Η LG είναι περήφανη που πρωτοπορεί στη φροντίδα ενδυμάτων με προϊόντα όπως το Styler, το οποίο είναι εξοπλισμένο με πρωτοποριακές τεχνολογίες της LG», δήλωσε ο Song Dae-hyun, Πρόεδρος της LG Electronics και της Home Appliance & Air Solution Company. «Η LG θα συνεχίσει να βελτιώνει την ευκολία των χρηστών και να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον τρόπο ζωής με νέες λειτουργίες και τεχνολογίες».

 

Οι επισκέπτες του περίπτερου της LG στην IFA στην αίθουσα 18 του Messe Berlin από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από  κοντά την διευρυμένη σειρά Styler και άλλες καινοτομίες για το σπίτι.

 

[1] Πιστοποιημένο από το British Allergy Foundation ως πάνω από 99,9% αποτελεσματικό στην απολύμανση και τη μείωση αλλεργιογόνων και βακτηρίων με το TrueSteam™.