Ρεαλιστικά χρώματα σε Real 8K ανάλυση από την πρώτη LG 8K NanoCell τηλεόραση

Απόλυτος ρεαλισμός και αληθινά χρώματα, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα

 

Αθήνα, 31 Οκτωβρίου – Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει την πρώτη 8K NanoCell τηλεόραση SM9900PLA 75 ιντσών, που δημιουργήθηκε για να προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, με πλούσια χρώματα από κάθε γωνία θέασης. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ρεαλιστικές εικόνες κλιμάκωσης 8K, ενώ με την τεχνολογία NanoCell Real 8K με IPS πάνελ που απομακρύνει τις μουντές αποχρώσεις, ενισχύοντας τη γνησιότητα του φάσματος RGB, η εμπειρία θέασης γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική.

Εκείνο που κάνει την 8K NanoCell τηλεόραση να ξεχωρίζει, είναι το γεγονός ότι διαθέτει πιστοποίηση σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ανάλυσης ICDM[1], που έχει ορίσει η αναγνωρισμένη Διεθνής Επιτροπή για την Μετρολογία Οθόνης, επιτυγχάνοντας νέα επίπεδα λεπτομέρειας, χρωμάτων και αντίθεσης. Επιπλέον, η συγκεκριμένη τηλεόραση υποστηρίζει τη συνδεσιμότητα HDMI 2.1, που επιτρέπει την αναπαραγωγή Real 8Κ στα 60fps.

Παράλληλα, η 8K NanoCell τηλεόραση ενσωματώνει την τεχνολογία Full Array Dimming Pro, η οποία χαρίζει στον θεατή βαθύτερες λεπτομέρειες στις σκοτεινές σκηνές και πιο ζωηρούς τόνους στις φωτεινές σκηνές. Σε αντίθεση με τις συμβατικές τηλεοράσεις που παραμορφώνουν τα χρώματα κατά τη θέαση από το πλάι, η NanoCell 8K τηλεόραση της LG διατηρεί τη χρωματική ακρίβεια σε ευρεία γωνία θέασης, ανεξάρτητα από τις διαστάσεις της οθόνης.

Οι λειτουργίες της τηλεόρασης ενισχύονται από το ThinQ AI[2] της LG, που προσαρμόζει τις δυνατότητες της τηλεόρασης στις ανάγκες των χρηστών, μέσω του έξυπνου επεξεργαστή α9 2ης γενιάς, που βελτιώνει την εικόνα, τη διαύγεια, την ευκρίνεια και τον ήχο, σύμφωνα με το περιεχόμενο και τον εκάστοτε χώρο. Ακόμη, μετατρέπει περιεχόμενο ανάλυσης 2K ή 4K σε πιο ρεαλιστικές εικόνες ανάλυσης 8K.

Από την LG 8K NanoCell δεν θα μπορούσε να λείπει το Dolby Vision και Dolby Atmos που μεταμορφώνει την τηλεοπτική εμπειρία μέσω της απόδοσης εκπληκτικών εικόνων και ρεαλιστικού τρισδιάστατου ήχου. Τέλος, η 8K NanoCell τηλεόραση εναρμονίζεται απόλυτα στον εκάστοτε χώρο, προσδίδοντας κορυφαία αισθητική, χάρη στο κομψό πλαίσιο Nano Bezel.

[1] Το ICDM ορίζει την ανάλυση ως το μέγιστο πλήθος των εναλλασσόμενων μαύρων και λευκών γραμμών που μπορούν να προβληθούν, με διαμόρφωση αντίθεσης 50% και άνω.

[2] Το LG ThinQ AI ενεργοποιείται με το «κουμπί μικρόφωνου».